Diss!

* Smala människor som säger att dom är feta. Jag förstår inte poängen med det hela? Om ni är smala så stå för det. Det är bara pinsamt när en smal går runt och säger att den är tjock, alltså ni hör ju själv hur sjukt det låter?

* Jag är lite för trött för att gå ut ikväll, men en annan kväll. Så ser man den ut på med andra personer, händer då och då. Och är lika jobbigt varje gång. Kan ni inte iställe säga ba " alltså ida det är så att jag inte har träffat dom på jättelänge och skulle villa gö de, kan vi inte hitta på något någon annan dag" Eller vad det nu är för fel.
* Personer som stirrar ut än och ger än bitchblickar. Okej dom flesta jag vet har gett mig bitchblickar någon gång. Men seriöst, det finns 2 personer. Som verkligen stirrar ut en, och tydligen struntar dom helt i att folk tycker det ser kul ut. Dom ger mig bitchblickar osv, jag har varit vän med en men sen så hände något. Så gör bitchblickar du om du vill, men den andra. Lägg ner bara, du är fan påväg att bli vuxen nu ju.

Kommentarer
Postat av: Anonym

öl/cider/vin?

2011-10-01 @ 18:53:38
Postat av: Xersize

Diss: Brist på grundläggande gramatik

Postat av: © sarastille

På min blogg har jag gjort ett inlägg med mina 7 bloggfavoriter. Har du någon favoritblogg, vilken? Lämna en kommentar här och ge mig lite bloggtips! :Dhttp://sstille.blogg.se/2011/october/mina-7-blogg-favoriter-klicka-pa-bilderna-f.html#comment

2011-10-02 @ 10:51:26
URL: http://sstille.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0