Hatlista.

1. Den där personen som klagar på allt.

Erkänn,visst känner alla en person som är såhär? Som bara klagar på ALLLLLT. Det är för varmt, det är för kallt, det är för tidigt, det är för sent, det är för tråkigt, det är inte gott, jag orkar inte, jag har ont, nån annan är ful osvosv. ALLT. HITTA LITE KUL I LIVET ISTÄLLET FÖR ATT KLAGA, jag lovar att allt blir så jävla mycket bättre då.

2. Kompisen som bara hör av sig när den behöver något

"Hej Ida, de var ett bra tag sen!" och sen kommer hela historian om hur jävla bajs det har blivit för dem sista tiden. Vilka jävla problem de har fått. Och så förväntar de sig att jag ska bry mig och hjälpa dem. För folk har lärt sig att jag kan sånt där, problemlösning (aldrig mina egna men anyways). Men FUCK,Varför ska jag bry mig? Ärligt talat. Känner ni inte också nån sån? Vänddig till dina "riktiga" vänner som du pratar med jämt, (som uppenbarligen inte hjälper dig eller stöttar dig), och inte till nån som bara duger när du behöver just, hjälp.

3. Dom som låtsas bry sig

.. men egentligen bara är nyfikna. Stötte på en hel del såna nu när mitt förhållande tog slut för ett tag sen, folk skrev och frågade vad som hände. Inget hej, ingenting, utan bara "Vad hände?". Folk jag aldrig pratar med, eller nästan aldrig. COME ON. Hur kul tror ni att det var för mig som var himla ledsen över att det blev som det blev, lite respekt kan man väl endå ha?
 

4.Dem som gillar allt på fb osv

SNÄLLA SLUTA GILLA VARJE STATUS, VAJRE BILD OSVOSV. hahaha alltså, ne pallar inte ens. fan. 


5. De som tar sina vänners fighter

T.ex när man är osams med nån, så får man alla dens vänner på sig. What's up with that? Kan personen inte lösa sina problem själv eller så, så se fan till att inte skaffa några problem haha. Ärligt, de är bara töntigt, ni vet vad jag menar?Erkänn. Nån gång i ert liv när ni bråkat med nån har den personens vänner ringt, smsat eller nått till dig med något "gulligt" litet sms om att du ska passa dig noga, back off eller nått. Right? Inte ens värt att svara på då det är riktigt töntigt att inte stå för sina egna problem och ta hand om dem själv.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0