Mitt 2012! del 2

Juli: Bodde hos Danne typ. Fortsatte sommarjobba på ica. Spelade massa kubb, grillade, sjöng, badade. Tog upp kontakten igen med Dan och Jim, så umgicks rätt mycket med dom. Tränade 14 dagar i sträck! ;o Åt på torön många dagar. Fyllde 15! Tog mottekort! Målade hus och fönster för att tjäna lite pengar. Fick träffa en efterlängtad vän från Solna. Festade med Elina och Sofie och träffa självklart massa nytt folk.

Augusti: Fortsatte jobba på ica. Åkte till Stockholm med min pojkvän och hans familj i några dagar, shoppade, var på grönan och så. Färgade håret rött för första gången. Åkte till grekland med min mamma, pappa och min pojkvän! Hade det superbra, badade, solade, festade, njöt av värmen, och så. Skolan började igen. Jag och Danne gjorde slut efter nästan 2 års förhållande.

September: Var på hockey. Hade skoldisco. Var på fest med Sofie och Elina och träffade massa trevligt folk osv. Var på hudikmarknad. Började umgås med Lars och var med han väldigt mycket. Började vara på metro mycket och fick många nya vänner. Åkte umkull med moppen och gjorde illa mitt knä. Plugga asset av mig.

Oktober: Fortsatte vara mycket med Lars. Fortsatte plugga asset av mig. En riktigt tråkig månad då jag bara pluggade och hade massa prov hela tiden. Hade prao en vecka och var på massa olika gymnasium.

November: Forsatte plugga hela tiden och hade jäkligt tråkigt. Fest hos grannen som fyllde år. Hade ögoninflammation. Var på hockey några gånger. Bakade pepparkakor med vänner. Bakade pepparkakshus. Började umgås med Linn lite mera. Tog hål i naveln. Var med Linus och Lars lite då och då.

December: Fortsatte plugga hela tiden. Julbord med familjen och vänner. Var på julmarknad och kollade på min kusin som var Lucia. Julspex. Julafton. Började på att bli blond. Umgicks massa med Sofie. Nyår. Tog tag i mitt liv och bröt kontakten med personer som behandlar mig illa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0