Mitt 2012!

Januari: Testade bruna linser i några dagar. Var hemma från skolan pga att jag råka nästan ha sönder hornhinnan.  Hade många myskvällar med Elina och Sofie. Bodde ärligt talat hos Danne kan man säga (min dåvarande pojkvän).  Var på fest hos min dåvarande bästa vän, Dan och hade jättekul. 
 
 
Februari: Praoade på ica, handel och frisör! Var på skoldisco haha. Var ofta på hockey. Umgicks med Sofie, Angelica och Danne en hel del. Åkte skidor med klassen. Sålde massa salami till klassresan. 
 
 
Mars: Praoade då också 2 dagar! Var i sundsvall och kolla på ulrik munther och dead by april med min pojkvän. Var på fest hos grannen och träffade massa roliga människor! Var i harsa med skolan och åkte pulka och sånt ;) Var med Jim en hel del. Firade Sofie som fyllde 15 år. Var på fest med Angelica, Sofie och Elina och träffade massa nytt folk. 
 
 
April: Var i tandsjöborg med min familj och pojkvän och lite vänner till oss, anglade, åkte skoter osv! 
 
 
Maj: Var med Sofie och Danne riktigt mycket. Bodde inprinsip hos Danne. Pluggade som fan till moppekortet. Var på konfaläger i aspnäs. Konfirmerade mig! Firade ett och ett halv år med min pojkvän. 
 
 
Juni: Var på fest med Elina och Sofie och träffa massa roliga människor. En nära person till familjen dog. Slutade skolan! Var i söderhamn och kollade på björnstammen osvosv, minns inte riktigt vilka som uppträdde men hade iaf jättekul och träffa mycket människor. Sommarjobbade på ica 2-3 gånger i veckan. Var på begravningen för Einar. 
 
 
Resten av 2012 kommer en annan dag! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0